Seizoen

Gasthof Batzinger - Zomer

zomer » home

Gasthof Batzinger is gelegen in het tweelingdorp Neukirchen-Bramberg in het Salzburgerland, Oostenrijk. Vanuit het dorp en de directe omgeving kun je in de zomer prachtige wandelingen maken en ook de motor- en fietsroutes zijn absoluut de moeite waard. In het dal staat in de zomer alles in bloei. Vanaf de tuin met terras heb je een schitterend uitzicht op de drieduizenders van de Hohe Tauern. Je kunt hier heerlijk buiten zitten en genieten van de mooie natuur om je heen. Op het terras is een open haard waar je ’s avonds gezellig kunt zitten bij het vuur.

Hans en Silvia zijn sinds mei 2012 samen de trotse eigenaren van Gasthof Batzinger. Hun jarenlange ervaring zorgt voor een goede combinatie van Oostenrijkse gastvrijheid en Nederlandse gezelligheid.

Gasthof Batzinger is het gehele jaar geopend. Je kunt dus niet alleen in het zomer- en wintersportseizoen bij ons terecht, ook in de lente- en herfstmaanden ben je van harte welkom. Ook deze maanden zijn zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan het Salzburgerland.
 

Tot ziens in Mühlbach,

Gasthof Batzinger
Zomer 2013

blitskikker