Seizoen

Gasthof

winter » home » Gasthof

Gasthof Batzinger is een verzorgde en gezellig ingerichte accommodatie. Er is een ontbijtzaal, een terras op het zuiden en een gezellige huisbar. Na het skiën of boarden kun je hier goed nagenieten onder het genot van een welverdiend drankje. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen van de Hohe Tauern. 's Ochtends staat er een ontbijtbuffet voor je klaar en 's avonds wordt er een driegangenmaaltijd geserveerd door de Oostenrijkse koks. Verwacht in ons Gasthof geen overdreven luxe, wel een enorm gezellige sfeer. Het motto van ons team is dan ook: "We hebben geen vijfsterrenaccommodatie, maar wij zullen er alles aan doen om je een vijfsterrenvakantie te bezorgen". Je verblijft hier veelal in tweepersoonskamers op basis van halfpension. In het Gasthof is gratis WiFi aanwezig.

Gasten van ons Gasthof kunnen via ons ski- of snowboardlessen en materiaalhuur boeken, zodat je dit ter plekke niet meer hoeft te regelen. 

Iedere dag is er in de kelderbar van het Gasthof après-ski. Veel van onze gasten komen na een dag op de piste naar de bar, dus het is hier altijd gezellig. Natuurlijk geldt voor alle activiteiten dat niks moet. Het is en blijft jouw vakantie.

Kamers

De ruime kamers zijn veelal op basis van twee personen en beschikken over een eigen douche en toilet. Er is ook een aantal drie en vierpersoonskamers. Deze meerpersoonskamers zijn ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. De meeste kamers beschikken over een balkon. Hiervandaan heb je een prachtig uitzicht op de drieduizenders in de omgeving.


 

blitskikker